30 dejter på 30 dagar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (288.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Librarians in Love (del 1)
Inläsare
Louise Raeder
Utgivningsdatum
2018-03-29
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Katarina Falk
ISBN
9789176518311
30 dejter på 30 dagar (ljudbok)

30 dejter på 30 dagar Ljudbok

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-03-29

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Melissa, eller Bernie som hon kallas, har aldrig brytt sig om berömmelse. Som bibliotekarie på ett universitetsbibliotek är det heller inte särskilt ofta möjligheten att bli kändis uppenbarar sig. Men när en video av ett frieri som äger rum i biblioteket blir en viral succé, är det inte de nyförlovade som uppmärksamheten riktas mot, utan mot Bernie som i en helknasig min himlar med ögonen åt hela spektaklet. Snart är "Ogillande bibliotekarien" ett begrepp som snurrar runt i alla sociala medier.

Colin är journalist och om han inte får ett scoop snart är troligtvis hans karriär som dejtingrådgivare i en ung, hipp nättidning över. Trots hans egna högst bristfälliga meriter på dejtingscenen lyckas han till sin chefredaktör pitcha idén om att hitta dejter till de odejtbara - till exempel Bernie.

Bernie tror inte på lyckliga slut och klarar sig alltid utmärkt på egen hand. Men hon har också svårt att motstå en utmaning. Hon går alltså med på Colins förslag om att dejta 30 olika män på 30 dagar. Men det blir inte den hon tänkt som vinner hennes hjärta till slut.

30 dejter på 30 dagar är den första, helt fristående, delen i en serie om kärlek på bibliotek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av 30 dejter på 30 dagar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Olyssningsbar
    -, 3 oktober 2019

    Supertrist, men klarar inte uppläsarens texttolkning. Blir olyssningsbar pga den.

  2. 30 dejter på 30 dagar
    Anna FE, 27 januari 2019

    En underhållande och rolig bok. Var svårt sluta lyssna, hade gärna sett en fortsättning på ngn av karaktärerna. En riktigt "feel good" roman.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sarah Title