Mittvatten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (350.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sam Berger och Molly Blom (del 3)
Inläsare
Niklas Engdahl
Utgivningsdatum
2018-08-10
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176518779

Mittvatten Ljudbok

(50 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-08-10

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Sam Berger är misstänkt för ett mord han inte har begått, och partnern Molly Blom ligger i koma. Han flyr till skärgården och väntar på direktiv från Säpos högste chef. Ett terrordåd hotar Stockholm och en jagad mördare - som nu har kidnappat en flicka - kan gå fri. Är Berger lösningen eller en del av problemet?

Arne Dahl visar på nytt sitt mästerskap med Mittvatten, en kriminalroman av internationellt snitt, i samma anda som succéromanerna Utmarker och Inland.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Mittvatten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mittvatten av Arne Dahl
  AnteV, 14 februari 2019

  Blir aldrig besviken när jag lyssnar på Arne Dahl:s böcker. Spännande hela tiden och vem den onde är blir inte klart förrän i slutet av boken

 2. Tråkigt
  Bokmal (Sundsvall), 15 september 2018

  Bara en massa ord staplade på varann om och om och om igen, handlingen försvinner . Dessutom en inläsare med helt fel röst. Slutade lyssna och gav upp. Synd på en sån tidigare bra författare. Ger upp Arne Dahl nu. Tråkigt.

 3. Mästare
  Ann-Kristine (Helsingborg), 31 augusti 2018

  Aldrig besviken när det gäller Arne Dahl! Han har en enastående förmåga att fängsla med sin kunskap och sina intriger! Måtte han aldrig sluta skriva!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Arne Dahl