Hon tackade gudarna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (648.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2018-06-05
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Svante Skoglund
ISBN
9789176518885
Hon tackade gudarna (ljudbok)

Hon tackade gudarna Ljudbok

(16 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-06-05

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Peter de Boers levebröd är att stycka och krossa företag på beställning. Han är en välbärgad, cynisk affärsman, född i Indonesien men uppvuxen i Holland med en far som styrde tillvaron med järnhand. Samma hårdnackade målmedvetenhet har Peter övertagit i sitt professionella liv. En av hans nyaste medarbetare är Nicky Landsaat, en ung kvinna som snabbt visar framfötterna. Nicky har precis som Peter en brokig bakgrund och bor i ett av Amsterdams ruffigare områden tillsammans med sin våldsamma far, sin indonesiska mor, en kriminell bror och två systrar på glid. Nicky är en riktig fighter, och hon har gott om motståndare.

Då den irakiska säkerhetstjänsten ber Peter de Boer att ställa till en skandal för ett stort bensinbolag hamnar han i ett svårt dilemma. Men när man hotar att avslöja hans dunkla förflutna känner Peter sig tvungen att ta uppdraget. Plötsligt är både han och Nicky insnärjda i ett livsfarligt spel med motståndare som inte skyr några medel.

Hon tackade gudarna är en fristående internationell thriller av den hyllade författaren till kriminalromanerna om Avdelning Q vid Köpenhamnspolisen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Hon tackade gudarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Väldigt rörig handling av och till.Men som vanligt m...
  -, 28 juli 2019

  Väldigt rörig handling av och till.Men som vanligt m denna ypperliga författare,en spännande bok.

 2. Kommer igång efter ett tag
  Dennis, 9 augusti 2018

  Ja jo lite seg och jag går i tankar att hoppa av, men ser en annan recension att den tar sig, så jag måste läsa / Höra vidare för Jussi A O brukar knyta ihop historierna snyggt på slutet. Lång bok på gott och ont.

 3. Läs boken!
  Kim M. Kimselius, 4 juli 2018

  Efter en något seg inledning tog berättelsen fart, sedan blev den riktigt skrämmande. Jussi Adler Olsen är en mästare på att bygga upp spänningen så att det inte går att sluta läsa. Denna bok är inget undantag. Även om den var lång 23 timmar och 26 minuter, var den inte det minsta långtråkig. Jag bara undrade hur huvudpersonerna skulle klara att hålla sig vid liv så lång tid.

  En riktig mästarförfattare, som inte behöver frossa i blod och lik för att trollbinda läsaren. Läs boken!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jussi Adler-Olsen