Vi som älskade (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (256.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
lovereads
Inläsare
Mattias Linderoth, Charlotta Jonsson
Utgivningsdatum
2018-05-25
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Christina Mansicka
ISBN
9789176518953

Vi som älskade Ljudbok

(12 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-05-25

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vi som älskade är en passionsfylld och gripande roman om kärlek som är värd att kämpa för.

Matt och Grace träffas på New York University när de blir grannar i en studentkorridor. I en dimma av korridorsfester, för sena nätter och för lite pengar finner de varandra och blir förälskade. Han fotograferar henne och hon spelar cello för honom. De blir oskiljaktiga. Ända tills Matt accepterar en praktikplats på national Geographic och drar iväg till Sydamerika. När han kommer tillbaka är Grace borta.

Femton år senare möts de igen, av en slump: Hon står på perrongen i tunnelbanan och han är på det tåg som just börjat rulla. Matt, som alltid undrat vad som egentligen hände med Grace, efterlyser henne via en annons på Craigslist. Ett helt liv har gått, men ändå är det som att tiden stått still.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vi som älskade. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fängslande romans med ungdomligt och moget i ett
    Ester, 13 december 2022

    Äntligen romantisk berättelse som känns relaterbar och intensiv utan att bli (alltför) klyschig. Jag uppskattar att karaktärerna är så omhändertagande, och att romansen börjar långsamt, inte tok-eldig direkt. Carlino skriver bra sexscener men desto mer ovanligt lyckas hon fånga begäret i att bara vilja spendera tid ihop med en person på ett sätt som känns genuint. De svenska uppläsarna har verkligen behagliga stämmor och de gör ett skickligt jobb med olika utrop, förställningar och karaktärer... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Renée Carlino

  • Denkst du manchmal noch an mich?

    Renée Carlino

    Was wäre, wenn Du mit Deiner ersten großen Liebe zusammengeblieben wärst? Ein traumhaft schöner Roman über zweite Chancen und die wahre Liebe. Matthew, frisch geschiedener Fotograf, sieht eines Tages seine Jugendliebe Grace in einer vorbeifahrende...