Nej och åter nej (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (220.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Alexandra Rapaport
Utgivningsdatum
2018-04-20
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Lotta Eklund
ISBN
9789176518984

Nej och åter nej Ljudbok

(30 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-04-20

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ingrid och Jan har varit gifta i ett kvarts århundrade. Sönerna är stora nog att räknas som vuxna men uppför sig som hotellgäster. För Ingrid har både familjelivet och läraryrket mist sin glans. Jan, däremot, har blivit befordrad till departementschef och drömmer om sin femton år yngre kollega Hanne. Hanne som i sin tur är i färd med att bli förbisprungen på familjefronten när väninnorna gifter sig och skaffar barn.

Runt dessa tre individer kretsar Nina Lykkes träffsäkra och underhållande roman om medelålders medelklass och dess problem med kärleken, driften och meningen med livet. Nej och åter nej är en satir över privilegierade vuxnas dårskap, varm och svart som en välgörande espresso.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nej och åter nej. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Platt
    Bokklok, 7 februari 2019

    Boken är helt utan djup, engagemang och känsla. Kom aldrig riktgt igång och ingen handling som fångade. En mer sammanhållen berättelse och riktning hade gjort den klart bättre.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nina Lykke