Tågmysteriet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (29.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
LasseMajas detektivbyrå (del 7)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Johan Ulveson
Utgivningsdatum
2018-02-01
Förlag
Bonnier Audio
Illustratör/Fotograf
Helena Willis
ISBN
9789176519301

Tågmysteriet Ljudbok

(20 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-02-01

Styckköp

39
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Alla ombord på tåget!

På tåget spanar polismästaren på alla som går in och ut ur godsvagnen. Det är nämligen så att där inne ligger en pengasäck inlåst: hela fyra miljoner i gamla sedlar som ska förstöras ... Ett bevakningsuppdrag som kräver sin man! Men hittills är allt lugnt och stilla, så lugnt att polismästaren faktiskt slumrar till en stund - ända tills någon drar i nödbromsen. I tumultet upptäcks att säcken med pengar är stulen! Men vem är den skyldiga? Är det prästen som verkar så nervös, eller den fingerfärdiga konduktören, eller servitrisen som stoppar pengar i fel ficka? För det kan väl inte vara Fritiof Andersson, lokföraren? Det hela är mer än lovligt konstigt och kräver en hel del tankearbete för polismästaren. Vilken tur att listiga Lasse och Maja är med på samma tåg!

Lättläst, men inte lättlöst, är parollen bakom LasseMajas detektivbyrå - en av Sveriges största barnbokssuccéer genom tiderna med ca 15 miljoner böcker sålda världen över och översatta till ett 40-tal språk. Martin Widmarks charmiga berättelser gör varje LasseMaja-bok till ett oemotståndligt läsäventyr!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tågmysteriet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande
    -, 31 januari 2023

    Toppen

  2. Jättebra!
    -, 8 februari 2022

    Jättebra!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Martin Widmark