Åtta steg bakom (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (245.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Marianne Jidhoff (del 8)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2018-10-15
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176519943
Åtta steg bakom (ljudbok)

Åtta steg bakom Ljudbok

(95 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-10-15

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
I den åttonde boken i den populära serien om förundersökningsledaren Marianne Jidhoff för Denise Rudberg oss åter bakom överklassens polerade fasader och visar att ingenting någonsin är som man tror.

En kväll maj 1988 försvinner den sjuttonåriga Isabelle Renaudot efter en bröllopsfest på Djurgården i Stockholm. Trettio år senare blir fallet återigen aktuellt i samband med en dokumentär om försvinnandet, och Marianne Jidhoff får uppgiften att ta utredningen vidare tillsammans med sin arbetsgrupp. De anar att familjen Renaudots stora förmögenhet kan ha haft något med försvinnandet att göra. Den dittills förtegna familjen öppnar också dörren till gömda hemligheter som får en avgörande roll för fallets lösning. Men vad är sanning och vad är spekulationer?

Samtidigt anmäler en ung man sina misstankar om att han blir förföljd. Anmälan hamnar på polisassistent Augustin Madrids bord, och han börjar undra om inte hoten mot den unge mannen har en koppling till vad som hände den där försommarkvällen 1988.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Åtta steg bakom. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra serie

    Hela serien är bra skrivit, själva denna bok är väldigt bra skriven och uppläsaren är oxå bra. Jag hoppas på en fortsättning av serien

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Denise Rudberg