Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Stjärntrilogin (del 3)
Utgivningsdatum
2016-07-27
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
ISBN
9789176790236

Stjärndamm E-bok

(15 röster)  |   Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2016-07-27

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den actionfyllda och avslutande delen i Stjärntrilogin

"På väg att bli en klassiker i genren." - Skånska Dagbladet

Den civilisation som sakta men säkert byggdes upp igen, 10 år efter Nedsläckningen, är nu krossad. Inga kulor i världen kunde skydda dem mot den fiende som var nära att förinta dem alla. Och som visade sig vara värre än den mest fasansfulla mardröm.

Några av de få överlevande har åter samlats på Carlstens fästning, fångade som råttor och omringade av hotfullt svarta ögon. Det måste finnas ett sätt att stoppa det här hotet, om det så är det sista de gör. Frågan är bara hur de ska ta sig ur sin fångenskap, och om det finns fler överlevare där ute?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Stjärndamm. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kanonbra katastrofskildring
  Jack, 13 september 2021

  En kusligt bra och trovärdig skildring av förfallet vid en katastrof. Spännande och skrämmande. Vad är du beredd att göra för att överleva? Vad kan du göra?
  Man får följa ett antal olika personligheter och deras kamp för överlevnad.

  Att handlingen främst utspelar sig i Sverige gör verklighetskänslan ännu mer obehaglig. Man kan lätt sätta in sig i situationen

  Denna bok är dock den första av tre och tyvärr håller de andra inte samma känsla av klass, men läs dem i alla fall. Man vill ju veta hur det slutar!

 2. Ett framtidsäventyr?
  Jan Espenkrona, 16 mars 2018

  Den första boken i den här trilogin var nytänk och lovade en riktigt spännande fortsättning. Tyvärr så tappades farten och fantasin redan i den andra boken, för att i den tredje bli ganska tungläst. Synd på ett så spännande objekt.

 3. fantastisk
  Örjan, 28 juli 2016

  sista delen i Stjärntrilogin - levererar på en helt ny nivå i svensk sci-fi det är en smart, snabb, militär thriller- mixad i en otrolig Science-fiction och domedagslöja

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Lars Wilderäng