Om du bara visste (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (305.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Liza Fry
Utgivningsdatum
2016-04-20
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
ISBN
9789176790595
Om du bara visste (ljudbok)

Om du bara visste Ljudbok

(23 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2016-04-20

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När Elin en dag hittar en förlovningsring i pojkvännen Zacks ficka får hon panik. Hon packar en väska och beger sig brådstörtat till Hallands Väderö - en plats som hon svurit på att aldrig någonsin återvända till. Här får hon dela bostad med Anja, en äldre dam som kommit till ön för att måla. Anja släpper inte gärna någon för nära inpå livet, men när hon ser vilken av hennes tavlor som Elin uppslukas av förstår hon att Elin inte är som alla andra.

Sommaren tillsammans på ön förändrar allt. Omslutna av öns vackra naturlandskap utvecklas en djup vänskap. Tryggheten de känner i varandras sällskap ger dem modet att ta tag i sina plågsamma minnen. I takt med att de kommer varandra allt närmare inser de även att deras historier på ett förunderligt sätt tvinnas samman till ett gemensamt mönster. Plötsligt blir den enas frågor den andras svar ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Om du bara visste. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Geografiskt härligt
    -, 11 december 2021

    Gullig och varm

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Caroline Säfstrand