Den sovande spionen (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (380.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Moskva Noir (del 3)
Inläsare
Shanti Roney
Utgivningsdatum
2016-12-29
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
ISBN
9789176791400

Den sovande spionen Ljudbok

(11 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2016-12-29

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Pulshöjande aktuell thriller! Grebe & Leander-Engström är tillbaka med en ny spionthriller av internationell kvalitet, med Stockholm i händelsernas centrum.

Tom Blixen har återvänt till Sverige efter många år i Ryssland. Han börjar arbeta på kraftbolaget Swekraft och efter ett märkligt möte med en högt uppsatt rysk tjänsteman insjuknar Swekrafts vd Knut Svedberg i vad som visar sig vara dödlig poloniumförgiftning. Misstankarna riktas omedelbart mot Ryssland. Samtidigt aktiveras ett antal sovande ryska agenter i Sverige - människor som i åratal levt i tron att deras uppdrag var över i och med Sovjetunionens kollaps.

Det som först ser ut att vara ett lönnmord utvecklas snabbt till någonting helt annat, när ett av Sveriges största kärnkraftverk utsätts för ett sabotage. Tom Blixen och den fd säkerhetspolisen Sonny Hellkvist tar upp jakten på förövaren för att avvärja en internationell konflikt mellan Sverige och Ryssland och stoppa en potentiell kärnkraftskatastrof. Den sovande spionen är den tredje delen i Moskva Noir och utkommer i samband med 30-årsdagen av Tjernobylkatastrofen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna