Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Moskva Noir (del 3)
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2016-12-22
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
ISBN
9789176791448

Den sovande spionen E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-12-22

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Pulshöjande aktuell thriller! Grebe & Leander-Engström är tillbaka med en ny spionthriller, med Stockholm i händelsernas centrum.
Tom Blixen har återvänt till Sverige efter många år i Ryssland. Han börjar arbeta på kraftbolaget Swekraft och efter ett märkligt möte med en högt uppsatt rysk tjänsteman insjuknar Swekrafts VD i vad som visar sig vara dödlig poloniumförgiftning. Misstankarna riktas omedelbart mot Ryssland.
Det som först ser ut att vara ett lönnmord utvecklas snabbt till någonting helt annat, när ett av Sveriges största kärnkraftverk utsätts för ett sabotage. Tom Blixen och den före detta säkerhetspolisen Sonny Hellkvist tar upp jakten på förövaren för att avvärja en internationell konflikt mellan Sverige och Ryssland och stoppa en potentiell kärnkraftskatastrof.
Den sovande spionen utkommer i samband med 30-årsminnet av Tjernobylkatastrofen.

Sagt om tidigare böcker i serien:
Dirigenten från S:t Petersburg förenar djupa och skrämmande insikter från ett Ryssland till salu med riktig äkta thrillerspänning. Arne Dahl
Det är välskrivet, det är spännande, det är politiskt raffinerade. Fyra klaffar. Magnus Utvik, Gomorron Sverige
Skrämmande bra bok som skakar om. Östran
En ekonomiskpolitisk thriller med svart klangbotten, en intelligent nutidshistoria. Tara
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den sovande spionen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 19 februari 2017

    Den sovande spionen är den tredje boken i serien om Tom Blixen. Den första boken heter Dirigenten från Sankt Petersburg, och den andra boken heter Handlaren från Omsk. (Länkar till mina recensioner av dom).

    Till skillnad från dom två tidigare böckerna i serien, som utspelade sig i Moskva, så utspelar sig den här boken mest i Stockholm.

    Och jag tyckte att även den här boken var bra. Den var spännande och välskriven. Och jag skulle gärna läsa fler böcker i serien om Tom Blixen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna