Under radarn (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Jack Reacher (del 21)
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2017-05-02
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
Översättare
Christian Ekvall
ISBN
9789176793527
Under radarn (e-bok)

Under radarn E-bok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-05-02

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Jack Reacher #21

Året är 1996 och vi möter en ung Jack Reacher som fortfarande befinner sig i armén. Han har precis återvänt från ett lyckat uppdrag i Balkan och belönas med en medalj och en stor förmögenhet. Direkt efter ceremonin får han order om att återvända till skolbänken. Reacher, tillsammans med en FBI-agent och en CIA-analytiker, ställer sig alla frågan: vad i helvete gör de där?

Snart förstår de att det rör sig om en täckmantel. Var och en, den bästa inom sitt område, har handplockats för ett topphemligt uppdrag: att hitta en amerikan som försökt sälja ett föremål till en islamistisk terrorcell i Hamburg, för hundra miljoner dollar. Både föremålet och förrädarens identitet är ett stort mysterium. Det är upp till gruppens enade krafter att hitta dem båda, innan det är för sent.

Sagt om Tvinga mig, #20 i den fristående serien:

Lee Child säger att han bara skriver för att underhålla, och det gör han med bravur.
- Expressen

En lysande hårdkokt berättelse
- Nerikes Allehanda

Lee Child (född 1954) är en av världens främsta thrillerförfattare och hans romaner om actionhjälten Jack Reacher är översatta till fler än 40 språk. Under radarn är del 21 i serien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Under radarn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande...
    Tobbe55, 23 maj 2018

    Älskar Lees böcker och har läst dom allra flesta och denna håller samma klass som dom tidigare böckerna, kan bara rekommendera alla att läsa denna också...

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lee Child