Fienden (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (540.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jack Reacher (del 8)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2017-09-13
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
ISBN
9789176793626

Fienden Ljudbok

(50 röster)  |   Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2017-09-13

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I Fienden går Lee Child tillbaka till den tid då Reacher var en ung militärpolis, en Reacher som fortfarande tillämpade arméns stränga disciplin - om än på ett mycket speciellt sätt... 1990. Årets första skälvande minut. Jack Reacher, militärpolis i 110:e specialenheten, sitter på sitt kontor i Fort Bird i USA, dit han oförklarligt förflyttats från Panama. I Fort Bird händer ingenting. När telefonen ringer tror Reacher att det är någon som vill önska honom gott nytt år. I stället får han veta att en soldat hittats död på ett sjaskigt motellrum. Rutinärende. Reacher bollar det vidare men beordras en stund senare av sitt befäl att åta sig fallet. Den döde soldaten visar sig vara en tvåstjärnig general. Definitivt inget rutinärende. Och inte blir det lättare för Reacher när han inser att generalen dött under ett topphemligt uppdrag som skulle kunna förändra hela den amerikanska arméns framtid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Fienden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fienden
  Pelleskutt7 (Alsterbro), 20 april 2024

  Jag tyckte den här var bra och spännande men lyckades te rörig.

 2. En bra bok.
  Björn. L, 15 augusti 2019

  Det är som vanligt när Jack Reacher ska utreda något. Då är det alltid någon över honom som ska försöka stoppa eller sätta käppar i hjulen. Om boken skulle bli film, snälla välj då Dolph Lundgren. När jag lyssnar har jag honom i rollen som Jack Reacher

 3. Helt okej
  Booogeyman , 15 juni 2019

  Bra berättelse, där oväntade och väntade saker ständigt kommer. Dock saknas känsla av uppläsaren.

 4. Vår tids James Bond.
  Jojo-67, 29 mars 2018

  Vad säger man om en bok som blandar in alla säkerhets organisationerna i USA och sedan blandar man ihop deras egon och ställer det mot en Militär Polis med rättskänsla.... Bra bok!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Lee Child