Barnet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (336.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kate Waters (del 2)
Inläsare
Anna-Maria Käll
Utgivningsdatum
2017-09-28
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
ISBN
9789176793800
Barnet (ljudbok)

Barnet Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-09-28

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När ett gammalt hus rivs i ett bostadsområde i London upptäcker en av byggarbetarna ett barnskelett, begravet åratal tidigare. Fyndet blir inte mer än en liten notis i kvällstidningen, som de flesta bläddrar förbi. Men för tre personer är nyheten omöjlig att ignorera. För en kvinna är den en påminnelse om hennes livs värsta händelse. För en annan väcks en skräck om att en fruktansvärd hemlighet kommer att avslöjas. Och för en tredje, journalisten Kate Waters, är den en första ledtråd i ett mysterium.

I jakten på en bra story hittar Kate kopplingar till ett brott som skakade staden decennier tidigare. Stegvis dras hon in det förflutna och i liven hos de människor som bodde i kvarteren runt byggarbetsplatsen. Bit för bit lägger hon pusslet som bildar den spektakulära sanningen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Barnet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Översättningen för mycket engelskfokuserat
    Ann-Kristine (Helsingborg), 26 december 2018

    Fiona Barton skriver otroligt bra och en av de allra bästa läser - Anna Maria Käll! So far so good - tyvärr har översättaren missat det här med hur man i Sverige använder ordet "bebis"! Titeln är helt korrekt "Barnet" men i boken används "baby" i alla sammanhang vilket vi definitivt inte gör i Sverige. Kan inte räkna antalet ggr och det är alldeles FÖR många!
    En annan sak som blir väldigt tjatigt är att man i alla samtal använder namnet på personen man pratar med hela tiden- förekommer in... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Fiona Barton