Höstsol (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Höstserien (del 1)
Antal sidor
477
Utgivningsdatum
2018-08-15
Upplaga
2
Förlag
Massolit
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
178 x 110 x 25 mm
Vikt
256 g
SAB
Hc
ISBN
9789176795439
Höstsol (pocket)

Höstsol

(30 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2018-08-15
79
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Höstsol Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det är tidig september och i Stockholms skärgård pågår ännu en ubåtsjakt, men den här gången lyckas en privatperson fånga något på bild, något som sätter stor press på det redan skakiga världsläget.

På Generalstaben i Moskva tar en överste ett livsavgörande beslut, och en diplomat vid ryska ambassaden är allt annat än det han utger sig för att vara. Samtidigt gör ett amerikanskt specialförband i Irak en upptäckt som kommer att få ödesdigra konsekvenser.

På hemmaplan försöker Johanna lägga all sin energi på sitt repövande kompani istället för på sitt havererade förhållande. Hennes ex Jonas börjar sitt nya jobb som beredskapshandläggare i Uppsala medan hans bror Christian placeras ut som livvakt hos den excentriske och svårhanterade utrikesministern. Snart börjar det gå upp för dem alla att den trygga verklighet de så länge tagit för given sakta men säkert är på väg att förändras.

Ingenting är som det verkar. Är de alla bara marionetter i ett säkerhetspolitiskt spel med de allra högsta av insatser? Vem håller egentligen i trådarna när utvecklingen i världen tar en fasansfull vändning?

Höstsol är den första delen i en rafflande säkerhetspolitisk thrillerserie i två delar som utspelar sig i en framtid som ligger obehagligt nära vår egen tid, och som tar avstamp i dagens säkerhetspolitiska läge.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Höstsol
 2. +
 3. Höstregn

De som köpt den här boken har ofta också köpt Höstregn av Lars Wilderäng (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Höstsol. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Wilderäng i sitt esse
  -, 2 mars 2021

  Jag har läst de flesta av Lars böcker och jag tycker att när det handlar om militär action så är han i sitt esse, det är en genre han behärskar. Rekommenderas.

 2. Bra action men kaka på kaka?
  FS, 17 februari 2021

  Har man läst Midvintermörker och Midsommargryning så känns Höstsol ungefär som samma läsning men med lite annorlunda vinkling. Dock väldigt bra action och som vanligt bra jobb av Wilderäng med all research.

 3. Juste spänningsroman
  Bokmalen (Stockholm), 27 februari 2019

  Bra bok för slö-läsning och ett inte helt otroligt scenario. Bra tidsfördriv helt enkelt.
  För egen den var den till god hjälp att fördriva tiden på en långflygning.

 4. Toppenbok

  Litet skrämmande att det inte är helt otänkbart framtidsscenario. Bästa av Wilderäng av de jag läst av honom. Ser fram emot fortsättningen.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Lars Wilderäng