I starens tid (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
174
Utgivningsdatum
2018-04-18
Upplaga
1
Förlag
Weyler Förlag
Medarbetare
Nilsson Sjöblom, Cilla (form) / Östling, Brutus (foto)
Dimensioner
255 x 210 x 20 mm
Vikt
686 g
SAB
Ugg
ISBN
9789176811429
I starens tid (häftad)

I starens tid

(10 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad, Svenska, 2018-04-18
189
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Hur vet en gök att den är gök? När infaller starens tid? Borde inte IKEA tacka taltrasten för spånskivan och vad visste egentligen Linné om fåglar? Frågor, frågor och de får alla sina svar och mer ändå i en ny bok, resultatet av ett unikt samarbete mellan författaren och hobbyornitologen Tomas Bannerhed och Brutus Östling, Sverige kanske främste fågelfotograf. Det de har gemensamt är att de, var och en på sitt sätt, är genuina berättare. Brutus fångar inte bara fåglarna med sin kamera, hans bilder visar på ett märkvärdigt och mycket personligt sätt hur fåglarna gör. Tomas Bannerhed kryssar inte bara för de arter han får syn på och beskriver deras fjäderdräkter och läten, han vet något om fåglarnas plats i våra liv. För första gången förs dessa både fågelmänniskors arbeten samman i en gemensam volym.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. I starens tid
 2. +
 3. En vacker dag

De som köpt den här boken har ofta också köpt En vacker dag av Tomas Bannerhed (inbunden).

Köp båda 2 för 422 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av I starens tid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. I starens tid
  Gunborg Lundkvist, 28 maj 2023

  Utsökta texter och bilder. Beundrar dem som kan se det som vi alla har omkring oss, men kanske inte uppmärksammar på samma sätt. Dessutom älskar jag staren.

 2. en fullträff
  Hans Jacobsson, 27 augusti 2019

  Ljuvlig läsning kombinerat med fantastiska fotografier. Sidorna om Kungsfiskaren är poesi av hög klass. Bättre ge bort-present kan man säkert inte hitta.

 3. Bästa naturboken
  Anita Margareta Ljung, 26 mars 2019

  Underbara fotografier och väldigt trevlig text; författaren skriver litet som jag tänker.... Bästa presenten till en som tycker om naturen!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Tomas Bannerhed