När vuxna barn gör slut (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
161
Utgivningsdatum
2019-05-15
Förlag
Type and Tell
Dimensioner
198 x 125 x 9 mm
Vikt
222 g
SAB
Do
ISBN
9789176838051
När vuxna barn gör slut (häftad)

När vuxna barn gör slut

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-05-15
249
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Det här är en bok om den kanske mest tabubelagda familjekonflikten av alla: När vuxna barn tar avstånd eller klipper kontakten med sina föräldrar.
Den vänder sig både till föräldrar med en besvärlig relation till sina vuxna barn och föräldrar vars vuxna barn har sagt upp kontakten.
Boken bygger på ett antal verkliga fall som kommenteras av psykolog Liria Ortiz. Läsaren får konkreta och evidensbaserade verktyg för att handskas med situationen. Här finns också tips om hur man kan läsa vidare eller få terapeutisk hjälp.
Vi vill förmedla att det går att hitta sätt att få en bättre relation med sina vuxna barn - och att det går att leva ett bra liv också på egen hand.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När vuxna barn gör slut
  2. +
  3. Du och din mamma : om att kunna hantera en viktig relation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Du och din mamma : om att kunna hantera en vikt... av Liria Ortiz (häftad).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av När vuxna barn gör slut. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ger värdefulla insikter
    BZ, 1 mars 2023

    En lättläst bok om det svåra ämnet. Ger kvardröjande insikter. Vill du få tips och råd att hantera ett olösbart familjeproblem så ska du läsa boken.

Visa alla 1 recensioner