Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Enigmatrilogin (del 3)
Antal sidor
385
Utgivningsdatum
2021-09-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
210 x 135 x 25 mm
Vikt
458 g
SAB
Hc
ISBN
9789176971840
Draken (häftad)

Draken

(2 röster)
Häftad Svenska, 2021-09-21
169
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
I Shirin råder en ny ordningsmakt och Svalas inflytande är starkare än någonsin. Efter att ha konfronterats med sina mörka sidor börjar hon inse vilken roll hon har att fylla, att hon är den som ska leda folket mot frigörelse från CC och hans dödsherdar. Segern känns nära, Svala och hennes allierade är bara ett steg ifrån att skapa det mäktigaste vapnet på jorden - Draken. Men när något går fel kastas hela planen om intet. En mystisk sjukdom sveper genom staden och Svala är en av dem som drabbas.
Jäger gör en upptäckt om chimärerna som förändrar allt och Ahren får ett nästintill ogenomförbart uppdrag av Draken. Han ställs inför ett omöjligt val som kommer att avgöra hela Shabalas öde.

Draken är den avslutande delen i Enigmatrilogin. De tidigare delarna Fågeln och Kirin har blivit varmt mottagna av läsarna och fått strålande recensioner.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Draken
 2. +
 3. Kirin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kirin av Isabelle Törnqvist (häftad).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Isabelle Törnqvist

 • Kirin

  Isabelle Törnqvist

  Tre år har gått sedan Svala skildes åt från Ahren och upptäckte sanningen om vad som ligger på andra sidan av de skyddande murarna. När hon äntligen hittar Ahren har han förändrats. I hans ögon ser hon det mörker som fågeln Ho-o varnade henne för....

 • Fågeln

  Isabelle Törnqvist

  I landet Shabala har kriget rasat så länge någon kan minnas. Trots att Svala lever långt ifrån kriget och dess fasor präglas hela hennes tillvaro av det. Det finns bara två syften med hennes liv: hon ska föda barn och sedan ta värvning i armén. K...