Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Enigmatrilogin (del 3)
Antal sidor
385
Utgivningsdatum
2021-09-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
210 x 135 x 25 mm
Vikt
458 g
SAB
Hc
ISBN
9789176971840

Draken

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-09-21
182
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
I Shirin råder en ny ordningsmakt och Svalas inflytande är starkare än någonsin. Efter att ha konfronterats med sina mörka sidor börjar hon inse vilken roll hon har att fylla, att hon är den som ska leda folket mot frigörelse från CC och hans dödsherdar. Segern känns nära, Svala och hennes allierade är bara ett steg ifrån att skapa det mäktigaste vapnet på jorden - Draken. Men när något går fel kastas hela planen om intet. En mystisk sjukdom sveper genom staden och Svala är en av dem som drabbas.
Jäger gör en upptäckt om chimärerna som förändrar allt och Ahren får ett nästintill ogenomförbart uppdrag av Draken. Han ställs inför ett omöjligt val som kommer att avgöra hela Shabalas öde.

Draken är den avslutande delen i Enigmatrilogin. De tidigare delarna Fågeln och Kirin har blivit varmt mottagna av läsarna och fått strålande recensioner.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Draken
 2. +
 3. Kirin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kirin av Isabelle Törnqvist (häftad).

Köp båda 2 för 364 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Draken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Värdigt och spännande trilogislut
  Marias bokhylla, 10 april 2024

  Det känns som att segern är nära nu för Svala och hennes kompisar när de nästan har skapat det mäktigaste vapnet som går - draken. Men det går snett, och istället känns det som att de har tagit flera steg tillbaka och planen går om intet. Svalas inflytande är större än någonsin och Ahren ställs inför ett val som kan förändra utgångsläget för hela Shabalas öde.

  Draken är den tredje och sista delen i Enigmatrilogin av Isabelle Törnqvist och är en mycket värdig avslutning på en välskriv... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Isabelle Törnqvist

 • Kirin

  Isabelle Törnqvist

  Tre år har gått sedan Svala skildes åt från Ahren och upptäckte sanningen om vad som ligger på andra sidan av de skyddande murarna. När hon äntligen hittar Ahren har han förändrats. I hans ögon ser hon det mörker som fågeln Ho-o varnade henne för....

 • Fågeln

  Isabelle Törnqvist

  I landet Shabala har kriget rasat så länge någon kan minnas. Trots att Svala lever långt ifrån kriget och dess fasor präglas hela hennes tillvaro av det. Det finns bara två syften med hennes liv: hon ska föda barn och sedan ta värvning i armén. K...