Den digitala drogen : konsten att hantera din teknik (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
155
Utgivningsdatum
2019-05-15
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
180 x 110 x 12 mm
Vikt
107 g
SAB
Bv,Do
ISBN
9789176971963

Den digitala drogen : konsten att hantera din teknik

Pocket,  Svenska, 2019-05-15
79
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När Den digitala drogen släpptes var Patrik Wincent en av få som pratade om problematiken kring digital balans. Allt började med att han fick hjälp med sitt alkoholmissbruk och sin ekonomi. Samma problematik som alkoholen skapade för honom, såg han hur spel och internet orsakade andra. Av sin erfarenhet startade han Dataspelsakuten. Med boken hoppas han ge fler en tankeställare om hur vi ska använda digital teknik.

Patrik Wincent, känd från Lyxfällan, har varit en av få som pratat om problematiken kring digital balans. Allt började med att han fick hjälp med sitt alkoholmissbruk och bukt med sin ekonomi. Han upptäckte att samma problematik som alkoholen hade orsakat honom, orsakade spel och internet för andra. Med sin erfarenhet och för att hjälpa andra startade han år 2011 Dataspelsakuten. Två år senare var det dags för Internetakuten för att täcka problemet med smartphones och sociala medier. Idag arbetar han med företag som har förstått vikten av att sätta långsiktigt hållbara regler för sina anställda, på samma sätt som familjer gjorde inom Dataspelsakuten.

Med sin uppdaterade bok hoppas han ge ännu fler en tankeställare samt att den ska vara en hjälp till hur och när vi ska använda vår digitala teknik.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den digitala drogen : konsten att hantera din teknik
  2. +
  3. Doppelgänger : en färd genom spegelvärlden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Doppelgänger : en färd genom spegelvärlden av Naomi Klein (inbunden).

Köp båda 2 för 301 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »