Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Fredrik Ahlgren (del 1)
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2019-06-15
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
180 x 110 x 22 mm
Vikt
173 g
SAB
Hc
ISBN
9789176972007

Ty riket är mitt

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2019-06-15
79
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Idag är de män med makt, men en gång i tiden var de studiekamrater. När deras intressen sammanfaller är de hänsynslösa, men saker och ting går snabbt fel. Nyckelpersonerna i ett internationellt projekt måste förmås att rösta "rätt". Utpressningen leder till att en av dem begår självmord och ett anonymt tips hamnar hos regeringen. Extrema åtgärder måste genomföras för att undvika upptäckt. Statsministerns informationssekreterare försvinner spårlöst när hon får i uppdrag att undersöka vem som läckt uppgifter. Journalisten Fredrik Ahlgren, som blivit vittne till självmordet, och utpressningsoffrets dotter Edith gör egna efterforskningar och snart är även deras liv i fara.

Ty riket är mitt är Henrik Focks debutroman, det är en övertygande spänningsroman som utspelar sig i Sveriges högsta kretsar. Det är första delen i Fredrik Ahlgren-serien.

Henrik Fock föddes 1944 i Linköping men växte upp i Bromma. Idag delar han sin tid mellan Kungsholmen i Stockholm och Norrtälje. Han har bland annat varit chef för Stockholms barnomsorg, arbetat som managementkonsult och vd på The Service Management Group samt varit vice vd på Sifo. De senaste åren har han ägnat största delen av sin tid åt skrivandet och det har resulterat i ett flertal böcker, både fack- och skönlitterära. Hans romaner är ofta samhällskritiska och handlar om människors sökande efter gemenskap.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ty riket är mitt
 2. +
 3. Skymning över Europa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skymning över Europa av Alexander Koistinen (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ty riket är mitt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt bra thriller!
  Camilla, 24 juli 2019

  En riktigt fängslande och lättläst thriller som jag inte kunde lägga ifrån mig! Välskriven med en spännande intrig och med överraskande rollkaraktärer för denna genre.

  Ser fram emot släppet av andra pocketboken i denna trilogi. Henrik Fock imponerade!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Henrik Fock