Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
En framtida hemmafrus bekännelser (del 3)
Antal sidor
233
Utgivningsdatum
2020-01-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
216 x 144 x 19 mm
Vikt
394 g
SAB
Hc
ISBN
9789176972083
Gräddhyllan (inbunden)

Gräddhyllan

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-01-21
227
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Charlie är nyförlovad med Erik och den glänsande ringen på hennes finger får hela Luddinge att kyssa marken hon går på. Som om det inte är nog har hon fått korn på ett tjusigt jobb, men den nye överdirektören erbjuder henne ett jobb som innebär att lyfta på kjolen när helst hans lustar faller på. Men en pilsk överdirektör är långt ifrån Charlies enda problem - Eriks mor är fast besluten att göra sin son arvlös om han gifter sig med Charlie. Charlie upptäcker den hårda vägen att en död greve drar till sig onödigt mycket uppmärksamhet och till råga på allt hittas en begravd kropp i Tok-Gullans trädgård. Hemligheten bakom den döda kroppen får Charlie att undra om hennes mamma är i fara.

Gräddhyllan är tredje och sista delen i den skruvade feelgoodserien En framtida hemmafrus bekännelser - en bisarr skröna som inte ska tas på alltför stort allvar.

Om författaren: Elin Eldestrand är född och uppväxt i Ludvika som även står modell för den fiktiva staden Luddinge där hennes romaner och noveller om Charlie utspelar sig. Idag bor hon tillsammans med sin man och deras barn och hundar i en villa på Färingsö utanför Stockholm, men hon har även bott i Australien, USA och Kina under längre perioder.
Elin har en fil.mag. i medie- och kommunikationsvetenskap och en fil.kand. i engelska. Hon har jobbat som tidningsreporter, inom film- och tv-branschen och som handläggare på Länsstyrelsen. Numera jobbar honom inom Svenska kyrkan, skriver böcker och säljer noveller och artiklar till tidningar.

En framtida hemmafrus bekännelser utkom 2016 och uppföljaren Drömmar och dilemman 2017.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Gräddhyllan
 2. +
 3. En framtida hemmafrus bekännelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt En framtida hemmafrus bekännelser av Elin Eldestrand (pocket).

Köp båda 2 för 266 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Gräddhyllan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Del 2 och 3 - underhållande
  @bettan_bokprataren (Örebro), 5 december 2020

  Del två och tre om Charlie fortsätter i samma sköna stil som den första boken En framtida hemmafrus bekännelser.
  Den här gången blev jag inte lika förvånad över hur Felica skrivit de här feelgood böckerna då jag tidigare läst del 1.
  Jag gillar verkligen hennes sätt att raljera på och beskriva sina karaktärer.

  Det här är feelgood historier med väldigt annorlunda inslag, de är dråpliga och väldigt roliga. De är charmigt och underhållande skrivna, och vi fortsätter följa berätte... Läs hela recensionen

 2. Humoristisk och välskriven!
  Lollos bokhörna, 8 mars 2020

  Det här är tredje delen om Charlie och hennes mamma som bor strax utanför Luddinges finaste bostadsområde. Charlie drömmer om att gifta sig med drömprinsen och bli hemmafru på Gräddhyllan och Charlies mamma erbjuder sina tjänster till karlar i utbyte mot pengar.

  Charlie och hennes mamma har ett speciellt sätt att lösa problem som de råkar ut för. Och problem, det får de.

  I denna del är Charlie förlovad med drömprinsen och de planerar ett bröllop. Men drömprinsen mamma är tyd... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Elin Eldestrand