Dödlig hämnd (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Alice Wiklund (del 3)
Antal sidor
214
Utgivningsdatum
2020-10-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
210 x 135 x 15 mm
Vikt
275 g
SAB
Hc
ISBN
9789176972205

Dödlig hämnd

(6 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-10-21
179
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Alice Wiklund och hennes kollegor på Scotland Yard står med två ouppklarade mordfall. Det ena mordet begicks för över trettio år sedan, det andra skedde helt nyligen. När båda fallen visar sig ha en gemensam nämnare i en av Englands värsta seriemördare, då kan Alice inte acceptera att det nu är meningen att hon ska lämnas utanför utredningen.

Ett nytt mord i en nedlagd tunnelbanestation visar sig ha starka kopplingar till det tidigare fallet, och Alices kolleger misstänker att de har att göra med en copycat. Det är uppenbart att ett dunkelt förflutet bokstavligen måste komma upp till ytan igen - och det genom en gravöppning.

Mitt i allt är Alice tvungen att åka tillbaka hem till Stockholm. Hennes syster Marie, som också är polis, är försvunnen. Plötsligt inser Alice att systern är ute efter hämnd. En dödlig hämnd.

Även kärleken ställs på hårt prov för Alice. Bröllopet hon och hennes partner planerar är i farozonen när han ställer ett ultimatum. Kommer deras kärlek överleva?

Dödlig hämnd är den sista delen i Susanne Ahlenius erotic crime-trilogi.

Susanne Ahlenius debuterade 2014 med Dödlig åtrå i subgenren erotic crime. Uppföljaren Dödligt dubbelspel kom 2016 och den tredje och avslutande delen i trilogin har fått titeln Dödlig hämnd.

Susanne Ahlenius har också utkommit med den erotiska novellsamlingen Sex nyanser av kärlek (2018) och Storytel-följetongen Djävulshjärtat (2020).
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Dödlig hämnd
 2. +
 3. Dödligt dubbelspel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dödligt dubbelspel av Susanne Ahlenius (häftad).

Köp båda 2 för 393 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Dödlig hämnd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spänning och erotik i en härlig mix!

  Erotic-crime är en förhållandevis ny genre men efter att ha läst denna förstår jag inte varför det har dröjt så länge.

  Dödlig hämnd är den sista boken i trilogin om Alice Wiklund och hennes kollegor på Scotland Yard. Jag har inte läst de två första, vilket antagligen hade gjort denna ännu bättre, men jag tycker absolut att denna klarar sig bra på egen hand.

  I grunden är det en deckare/kriminalroman med utredningar, skottlossning och mord. Allt detta våld bryts då och då av m... Läs hela recensionen

 2. spännande från första sida
  Stinas_boksida, 7 januari 2021

  På en tunnelbanestation hittas en kvinna mördad. Mordet har kopplingar till seriemördaren Sean, men han är väl död, eller?

  Samtidigt försvinner Alice syster hemma i Sverige, så Alice åker hem för att hjälpa till att hitta henne. Kan försvinnandet ha något att göra med något som hände för många år sedan? Alice vet att systern inte kunnat släppa det.

  Kommer det bli något bröllop mellan Alice och Stewart, när han nu ställer ultimatum?

  Detta är tredje och avslutade dele... Läs hela recensionen

 3. spänning med vackra scener

  Jag fullkomligt älskar när man får kastas mellan erotiska scener, djupa känslor blandat med spänning, förtvivlan och en portion av vänskap. Inte en minut av läsandet har varit tråkig utan snarare att jag fått hejda min framfart för att njuta så länge det bara har gått. Drivet verkar aldrig ta slut utan man måste fortsätta vända blad.
  Jag rekommenderar man läser böckerna i ordning.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Susanne Ahlenius