Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Rodinia (del 2)
Antal sidor
414
Utgivningsdatum
2021-08-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
210 x 135 x 25 mm
Vikt
498 g
SAB
Hc
ISBN
9789176972304
Det ärrade arvet (häftad)

Det ärrade arvet

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2021-08-21
169
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Syskonen Quara, Quinn och Quarx har funnit sina krafter. För att kunna stoppa Sefides från att ta sig ut från sitt fängelse och åter sprida skräck över landet måste de få tag på de sista amuletterna.

I Port Salis dyker det upp tecken på att Sefides förbereder sin återkomst och allt fler av hans anhängare avslöjar sig när kampen om Rodinia fortsätter.
För att ha en chans att klara uppdraget måste syskonen och deras allierade förlita sig på gamla ovänner. Jakten på amuletterna medför många avslöjanden, inte minst från Akiro Rödrock, och syskonen börjar allt mer att förstå sitt arv.

Det ärrade arvet är andra delen i trilogin Rodinia och den spännande uppföljaren till Det dolda arvet.

Eva Kiani, född 1981, växte upp utanför Varberg men bor numera i Uppsala med sin familj. Författardrömmen uppstod redan i grundskolan. Vid ett besök på skolbiblioteket lovade hon sig själv att hennes namn en dag skulle finnas på en bokrygg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det ärrade arvet
 2. +
 3. Det dolda arvet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det dolda arvet av Eva Kiani (häftad).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det ärrade arvet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra uppföljare
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 22 september 2022

  Boken är en bra uppföljare och den är fartfylld genom hela. Många oväntade saker sker och slutet berättas i ett rasande tempo. Det jag gillar med den här boken är att miljöerna där allt händer sprids ut vilket ger en bra variation i läsningen. Trots den stora mängden karaktärer upplever jag det relativt enkelt att hålla reda på alla. Detta då de som nämnt är utspridda och att deras olika bakgrundshistorier till stor del har givits läsaren i trilogins första bok. Jag bryr mig om de flesta av k... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Eva Kiani

 • Det avgörande arvet

  Eva Kiani

  På fastlandet samlar Heddan en armé för att kräva sin rätt från invånarna på Rodinia efter att blodsavtalet brutits. Men det största hotet, som förberett sin återkomst i skuggan av Sefides, finns redan på ön och betydligt närmare än Vornas invånar...

 • Det dolda arvet

  Eva Kiani

  I Vorna har alla tecken på magi och tidigare revolter effektivt gömts undan och glömts. För de föräldralösa syskonen Quara och Quinn är berättelserna om magi inspirerande skrönor. För deras bror Quarx är berättelserna om magi orsaken till att dera...