Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Familjesagan på Källetorps gård (del 3)
Antal sidor
233
Utgivningsdatum
2020-05-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
216 x 143 x 20 mm
Vikt
390 g
SAB
Hc
ISBN
9789176972311

Svägerskans kontrakt

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-05-21
219
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Om endast en historia skulle berättas från Källetorps gård i Lomsjö församling under den tid Erik Hammarström slagit ner bopålarna på föräldragården, så var det den om honom och hans svägerska Eva. Hon bor på granngården Torenäs tillsammans med sin man, Eriks bror, Tore. Deras liv är sammaflätade genom släktband och arbetet med gårdarna. Men det finns även ett känslomässigt band mellan dem, ett band som inte borde finnas mellan en man och hans brors hustru. Efter åratal av konventionellt släktskap har attraktionen blommat upp som en allergisk reaktion. Till en början bara från Evas sida, men Erik kan inte heller stå emot den. Väl medvetna om att den förbjudna relationen inte kan få fortsätta, knappt ens påbörjas, sätter den rationella Eva upp gränser för vad som är och inte är tillåtet mellan dem - ett kontrakt mellan en svåger och en svägerska. Kontraktet gör situationen hanterbar, och lättar samvetet för dem båda, tills den dagen en tragedi inträffar och förändrar livet för all framtid.
Svägerskans kontrakt är den tredje, fristående delen i Familjesagan på Källetorps gård.

Göran Magnusson är uppvuxen i Malmö och bosatt i Jönköping. Han är agronom men
skrivandet har i olika former varit närvarande under en stor del av hans yrkesliv. I mycket har det handlat om PR och marknadsföring, med sporadiska inslag av lyrik.
Svägerskans kontrakt är Görans tredje bok och en fristående fortsättning på Den danska älskarinnan (2016) och Storbondens pipa (2017).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Svägerskans kontrakt
  2. +
  3. Den danska älskarinnan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den danska älskarinnan av Göran Magnusson (pocket).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svägerskans kontrakt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vacker i all sin enkelhet!

    "Alla möten innehåller guldkorn man lägger i sitt förgyllda minnesskrin. Man kan knäppa upp locket och kika på dem igen, ta på dem, njuta av att ha fått uppleva. Känner du inte så?"

    Så säger Erik till sin svägerska Eva, hans bror Tores hustru. Men det är inte den enda kopplingen Erik har till Eva. De har även ett känslomässigt band. Ett band så starkt att de två måste skriva ett kontrakt för att inte gå över gränsen. Det gör deras situation hanterbar och lättar samvetet för dem båda.... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Göran Magnusson