Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Jakten (del 2)
Antal sidor
252
Utgivningsdatum
2020-11-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
210 x 135 x 25 mm
Vikt
312 g
SAB
Hc
ISBN
9789176972342
Tatra (häftad)

Tatra

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-11-21
182

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är vår och spåren efter den kidnappade Siri för de sju vännerna till norra Porsaw. Under fritagningen sker en fasansfull olycka och gruppen splittras. En av dem tvingas ut på en lång resa, och finner i dess slut svar på frågor som legat dolda fram till nu. De andra fortsätter jakten på den grymma General Tarz och de två barn som tillverkades och föddes på The Pure Breed Plant. Ligger barnen till grund för ännu en elitistisk ras, eller har Tarz en ny plan på gång? Jakten för dem västerut, utan en aning om den fasa som väntar. Kommer vännernas vägar åter korsas? Överlever kärleken, och kommer uppoffringen en av dem gör rädda dem alla? Eller är allt förgäves?

Tatra är andra delen i Jakten som började med Siri, den fristående fortsättningen på dystopiserien Purebred. Det är en intensiv dark romance fylld med kärlek, svek och hämnd.

Lisa Hågensen föddes 1966 i Ljungskile där hon fortfarande bor. Hon har arbetat som svetsare, ekonom, syv, lärarvikarie, elevassistent och bedrivit hästavel, men drömmen att skriva en bok har alltid funnits. År 2014 kom debutboken Hennes ögon blå och sedan dess har hon skrivit flera böcker i olika genrer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tatra
 2. +
 3. Siri

De som köpt den här boken har ofta också köpt Siri av Lisa Hågensen (häftad).

Köp båda 2 för 364 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tatra. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande med oväntade twistar
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 1 februari 2021

  En spännande historia där jag som läsare inte vet hur vägen mot slutet kommer att se ut. Det är många namn och karaktärer att ha koll på och det blir aningen svårare när de alla har unika namn. Jag uppskattar verkligen att det innan historien tar sin början finns en sammanfattning av vad som tidigare har hänt. Läsaren får historien berättad för sig ur olika perspektiv och när jag väl har fått kläm på alla karaktärer gillar jag verkligen hur det kan bryta mitt i för att fortsätta berättas från... Läs hela recensionen

 2. Välskriven, känslosam och spännande!
  -, 16 december 2020

  En spännande berättelse som kretsar mycket kring relationer och intensiva känslor, inte minst kärlek, men även sorg. Även det viktiga temat om en överlägsen människoras (die Herrenvolk) ligger i tiden, då högerextrema vindar blåser över Europa och många tycks glömt vår grymma historia.

  Gillar språket, välskrivet med bra dialoger. Karaktärerna är lätta att tycka om och känna med, det är tydligt att de inte haft det så lätt i sina unga liv. Vi får följa de olika karaktärerna i korta ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lisa Hågensen