Nära gränsen : så använder du psykologens verktyg för att inte bli utmattad (häftad) Nära gränsen : så använder du psykologens verktyg för att inte bli utmattad
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
273
Utgivningsdatum
2021-03-21
Förlag
Kunskapshuset Förlag
Dimensioner
190 x 130 x 25 mm
Vikt
354 g
SAB
Dokb,Vebl
ISBN
9789176972533
Nära gränsen : så använder du psykologens verktyg för att inte bli utmattad (häftad)

Nära gränsen : så använder du psykologens verktyg för att inte bli utmattad

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-03-21
149 239 Du sparar 90 kr!
  • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Upplever du att du är på väg att bli utmattad? Eller har du redan gått in i väggen och är på väg tillbaka? Det här är självhjälpsboken som lär dig att se och motverka syndromet innan det är för sent, särskilt om du inte har möjlighet att gå till en psykolog för att reda ut problemen.

David Waskuri, specialistpsykolog inom psykologisk behandling och psykoterapi, har utgått från insikter från sina dagliga möten med klienter när han skrivit boken Nära gränsen - så använder du psykologens verktyg för att inte bli utmattad. Här ger han verktygen för olika behandlingar, men det främsta syftet är att förebygga de problem som drabbar allt fler när kraven och tempot ökar i vårt samhälle.

"Man behöver inte gå till en psykolog för att göra en psykologisk förändring", menar David Waskuri som bland annat tar upp stress, ångest, depression och även relationsproblem. Inte minst betonar han vikten av att planera in sin återhämtning - lika väl som man planerar sina besök på gymmet eller hos frisören.

David Waskuri föddes 1981 i Stockholm. Efter många år av studier i Norrland och utlandspraktik i Buenos Aires i Argentina flyttade han så småningom tillbaka till sin födelsestad, där han numera bor med sin familj. David är legitimerad psykolog, specialist inom psykologisk behandling och psykoterapi, legitimerad psykoterapeut samt socionom. Han är grundare av Sveapsykologerna som finns i både Stockholm, Göteborg och snart även i Malmö. Genom sin yrkesroll har han medverkat i diverse tidningsartiklar och tv, skapat onlinekurser, drivit en podcast och gjort föreläsningar i digital form.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nära gränsen : så använder du psykologens verktyg för att inte bli utmattad
  2. +
  3. Utmattningssyndrom : förstå och lindra kroppens reaktioner

De som köpt den här boken har ofta också köpt Utmattningssyndrom : förstå och lindra kroppens... av Emma Holmgren, Sofia Göthe (inbunden).

Köp båda 2 för 238 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nära gränsen : så använder du psykologens verktyg för att inte bli utmattad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ökar stressen?
    Lovisa, 5 maj 2021

    Innehåller flera bra verktyg för stressreduktion, men ger samtidigt en hel del stress. Boken är väldigt spretig och tar upp information och exempel om en mängd olika sjukdomar och destruktiva beteenden. Det är svårt att se att den handlar om utmattning eftersom den inte har en röd tråd. När man läser boken får man också en känsla av att allt ska ändras på en gång och att hela ansvaret ligger på läsaren att göra förändringarna. Strukturella förklaringar till utmattning lyser med sin frånvaro, ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av David Waskuri