Kajakbyggerskan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (352.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ann Katrin Andreasson
Utgivningsdatum
2020-08-21
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789176972595

Kajakbyggerskan Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-08-21

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Är det slumpen, en högre mening eller stundens ingivelse? Vem vet. Mias beslut att bygga en kajak kommer som en överraskning, inte minst för henne själv som inte har gjort något liknande sedan träslöjdens skeva smörknivar. Nyseparerad, sviken och med en vardag som främst består av att betrakta livet från sitt fönster antar hon utmaningen.
När hon ger sig i kast med kajakritningarna tar hennes inre resa fart. Nya människor korsar hennes väg och ger henne energi, och när den australiske kajakbyggaren Jim dyker upp påverkas hon på ett sätt hon inte kan värja sig mot.
Mia pendlar mellan invanda mönster och en stark frihetslängtan. Sakta sätts något igång inom henne som tidigare varit stumt - kan hon stänga den gamla dörren i sitt liv och bara ge sig hän?
Kajakbyggerskan är en upplyftande feelgood om en medelålders kvinna som tar sig an en livskris på ett kreativt och originellt sätt.

Gunilla Cullemark föddes i Norrtälje 1960. Idag bor hon i Stockholm och ger kurser och workshops som inspirerar till berättarglädje och skrivlust genom sitt företag SkrivSprånget. Författardrömmarna som väcktes redan i skolåldern tog henne så småningom till en skrivarverkstad och studier i litteraturvetenskap. Gunilla har tidigare kommit ut med romanen Luskokarungen och novellsamlingen Vinddrake samt skrivit manus till flertalet pjäser för kulturföreningen RoJ.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »