Kirurgens dotter (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
486
Utgivningsdatum
2020-08-21
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789176972830
Kirurgens dotter (e-bok)

Kirurgens dotter E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-08-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hur kan den skickliga kirurgen Leyla Saleh låta sig uppslukas av en förälskelse som kan hota hela hennes tillvaro? Hon sätter sin yrkesetik på spel och brottsmisstankar kommer att riktas mot henne. Borde inte den svåra frigörelsen från en dominant pappa ha gjort henne ointaglig för en man som Marvin Kaminski? Men hennes längtan är större än alla invändningar. Förhållandet med Marvin kastar ut henne och dottern Jonna i en smärtsam maktkamp där ingen kan segra.
Och efter lögnerna ? hur ska de leva vidare?
Kirurgens dotter är en roman om längtan och frigörelse, om kärlek och etiska dilemman.

Det här är Print on Demand-utgåvan.

Cannie Möllers väg till litteraturen gick genom teatern ? först som skådespelare och sedan som pjäsförfattare. Hon gjorde sin romandebut 1983 med den prisbelönade ungdomsboken Kriget om källan. Sedan dess har det blivit ett tjugotal romaner, bland annat Augustnominerade Balladen om Sandra Ess och Med himlen som tak, för vilken Cannie belönades med Nils Holgersson-plaketten. Kirurgens dotter är första boken hon skriver ihop med Henry Meyer.
Henry Meyer är utbildad vid Dramatiska Institutet som filmregissör och manusförfattare. Han är upphovsman till flera internationellt prisbelönade barn- och ungdomsfilmer, vars återkommande teman är de vuxnas svek och barnens överlevnadsförmåga. Han gör sin skönlitterära debut med Kirurgens dotter som han har skrivit ihop med sin livspartner Cannie Möller.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Lucia

    Möller Cannie

    Kvällen då någon ska dö är mycket vacker. Snön knarrar under fötterna på den märkliga processionen. De rakade skallarna är dolda i höga, strutformade hattar. Ansiktena är gömda i de vita visiren. I slutet av karavanen bärs ett träkors som redan är...