Drömmar och dilemman (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
En framtida hemmafrus bekännelser (del 2)
Utgivningsdatum
2017-05-21
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789176973028

Drömmar och dilemman E-bok

En framtida hemmafrus bekännelser 2

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-05-21

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Man kommer långt med artighet, men ännu längre med problemlösning.

Charlie växer upp med sin mamma i en fallfärdig stuga strax utanför Luddinges finaste bostadsområde. Grannarna är alkoholister och mamma erbjuder sina tjänster till karlar som är villiga att ge pengar till ett nytt tak, en ny soffa eller helt enkelt mat för dagen. Charlie drömmer om att blir hemmafru med ett stort hus och hushållerska. Och att få gifta sig med Drömprinsen.

När andra delen av En framtida hemmafrus bekännelser tar vid är Häxan Lömsk död och begraven. Charlie har hittat Drömprinsen i Erik och allt borde vara frid och fröjd, men icke.

Efter sitt misslyckade försök att ha ihjäl Majken är Charlie vrålrädd att misslyckas igen och därför ligger hon lågt med problemlösning. Till en början i alla fall. Fast så dyker Majken upp i Luddinge, mer fientlig än någonsin. Dessutom uppenbarar sig en kvinna som är otäckt lik Häxan Lömsk och vem är den där karlen som mamma tycks ha fallit ordentligt för? Och det är någon som hotar Charlies gravida vän Eva-Stina med tvångssterilisering. Inte nog med det - Erik vill presentera Charlie för sin adliga familj.

Problemen och skräcken hopar sig, men vågar Charlie lösa problemen?

Elin Eldestrand är tillbaka med andra delen i trilogin om Charlie - en bisarr skröna som inte ska tas på alltför stort allvar.

Om författaren:

Elin Eldestrand är född och uppvuxen i Ludvika som står som modell för den fiktiva staden Luddinge. Hon har två examina från högskolan i Gävle och har arbetat som tidningsreporter samt inom film- och tevebranschen. Elin har även bott med sin man och sina barn i bland annat Australien, USA och Kina under längre perioder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Drömmar och dilemman. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. del 2 och 3 -underhållande
  @bettan_bokprataren (Örebro), 5 december 2020

  Del två och tre om Charlie fortsätter i samma sköna stil som den första boken En framtida hemmafrus bekännelser.
  Den här gången blev jag inte lika förvånad över hur Felica skrivit de här feelgood böckerna då jag tidigare läst del 1.
  Jag gillar verkligen hennes sätt att raljera på och beskriva sina karaktärer.

  Det här är feelgood historier med väldigt annorlunda inslag, de är dråpliga och väldigt roliga. De är charmigt och underhållande skrivna, och vi fortsätter följa berätte... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Elin Eldestrand