Moscow Baby (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (413.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Christoffer Svensson
Utgivningsdatum
2017-10-21
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789176973394

Moscow Baby Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2017-10-21

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Pariskillarna Jacob och Victor vill skaffa barn. Vägen för dem till en surrogatmamma i Moskva och ett land där homofobin ligger som en mörk dimma över deras redan svåra val. Det blir inte enklare av att deras tillvägagångssätt kan leda till både böter och fängelse hemma i Frankrike.

Vi får följa svenske Jacobs och franske Victors både känslosamma och strapatsfyllda färd till Moskva, men det blir också en inre resa. Gör de rätt? Vad händer om och när de kommer tillbaka till Paris? Håller kärleken mellan dem? Är barnet ett bevis på deras starka band eller är drivkraften en annan? Omgivningens reaktioner och inblandning rör upp starka känslor och skapar konflikter från oväntat håll.

Moscow Baby är en laddad relationsroman om kärlek, uppoffringar, rädsla och drömmar.

HÅKAN LINDGREN flyttade till Paris för snart tjugo år sedan. Från storstadspulsen drog han vidare till en liten by i nordöstra Frankrike där han idag bor med man och dotter. Båda miljöerna liksom den svenska hemstaden Göteborg utgör scenen för hans skrivande. Håkan har tidigare gett ut noveller i flera olika genrer, bland annat på Hoi Förlag. Moscow Baby är en fristående uppföljare till Att raka en zebra som kom ut 2015.

"Den är välskriven, gripande, har en genomtänkt historia som är oerhört rörande. /.../ Jag kan varmt rekommendera den!" - Bina"s Books

"[E]n av de intressantaste svenska romanerna med gay-tema som publicerades 2017." - Helds HBT-nyheter
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Håkan Lindgren