Den medvetne mannens guide till rakning och skägg (cd-bok)
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Antal sidor
8640
Inläsare
Alexander Karim
Utgivningsdatum
2017-10-21
Förlag
Swann Audio
Dimensioner
140 x 168 x 28 mm
Vikt
150 g
SAB
Qcd
ISBN
9789176973561
Den medvetne mannens guide till rakning och skägg (cd-bok)

Den medvetne mannens guide till rakning och skägg

CD-bok Svenska, 2017-10-21
338
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
ATT RAKA SIG ELLER INTE?
Det nyvaknade intresset för lyxig rakning, skägg och manlig medvetenhet verkar ha nått en sådan punkt att det inte finns någon väg tillbaka. Ditt ansikte förtjänar att du noga funderar över vilken look som passar dig bäst och hur du steg-för-steg skapar och underhåller den. Och vi kommer att hjälpa dig på vägen - oavsett om du väljer att vara skäggprydd eller renrakad.

I den här guiden får du bekanta dig med rakhyvlar, rakknivar, olika rakningstekniker och tillbehör såsom raktvålar och rakkrämer. Du får även ta del av en mängd intressanta och detaljerade tips på hur du på bästa sätt vårdar, trimmar och formar ditt skägg - och vad du absolut inte bör göra!

DEN MEDVETNE MANNENS GUIDE TILL RAKNING OCH SKÄGG är en guidebok fullspäckad med enkla men superbra tips och råd blandat med en stor nypa humor - något som ingen medveten eller omedveten man bör missa!

GLENN LAURITZ ANDERSSON
Glenns stora intresse för kriminologi ledde till att han debuterade som författare 2003 med boken Mordet på Dagmar Kofoed och andra kriminalfall från nordvästra Skåne. Utöver skrivandet sysslar Glenn bland annat med oljemåleri och arbetar med rådgivning och försäljning av skägg- och rakprodukter på Gents i Helsingborg. Det senare inspirerade honom att tillsammans med Jenny Rydhström skriva boken Den medvetne mannens guide till rakning och skägg. Glenn har dessutom en fil.kand. i konsthistoria och är utbildad i förlagskunskap.

JENNY RYDHSTRÖM
Jenny är utbildad skattejurist och grundade 2003 rak- och skäggföretaget Gents. De kunskapsluckor som många män har kring sin egen rakning, hud- och skäggvård inspirerade Jenny att tillsammans med Glenn Lauritz Andersson skriva boken Den medvetne mannens guide till rakning och skägg.

CD ljudbok: 3 skivor
Speltid: 2 t. 24 min.
Uppläsare: Alexander Karim
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den medvetne mannens guide till rakning och skägg
  2. +
  3. Så här enkelt gör du en perfekt rakning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Så här enkelt gör du en perfekt rakning (inbunden).

Köp båda 2 för 490 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna