Lucia (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
164
Utgivningsdatum
2018-04-05
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789176975282
Lucia (e-bok)

Lucia E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-04-05

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Kvällen då någon ska dö är mycket vacker. Snön knarrar under fötterna på den märkliga processionen. De rakade skallarna är dolda i höga, strutformade hattar. Ansiktena är gömda i de vita visiren. I slutet av karavanen bärs ett träkors som redan är preparerat för antändning.

Än så länge går alla tysta. Än så länge är luciasången det enda som hörs. Ännu finns det tid för Jimmy att fånga Lucias leende. Ännu kan han tänka att det inte finns någonting att oroa sig för. Sen kommer allting att vara för sent.

Cannie Möller gjorde sin romandebut 1983 med ungdomsboken Kriget om källan. Sedan dess har det blivit ett tjugotal romaner, bland annat Augustnominerade Balladen om Sandra Ess och Med himlen som tak, för vilken Cannie belönades med Nils Holgersson-plaketten. Lucia är första boken av tre.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Möller Cannie

  • Kirurgens dotter

    Möller Cannie, Meyer Henry

    Hur kan den skickliga kirurgen Leyla Saleh låta sig uppslukas av en förälskelse som kan hota hela hennes tillvaro? Hon sätter sin yrkesetik på spel och brottsmisstankar kommer att riktas mot henne. Borde inte den svåra frigörelsen från en dominant...