Lockbete - Elle : Nosh & Chow S1E5 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (25.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sthlm by nite (del 5)
Inläsare
Laura Lind
Utgivningsdatum
2018-04-05
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789176975480

Lockbete - Elle : Nosh & Chow S1E5 Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2018-04-05

Styckköp

19

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Elle rekryterar Tatiana, en rysk prostituerad med sällsynta färdigheter, för ett uppdrag av stor betydelse för gruppen. Allt är ett vågspel, men Tatiana och Elle finner snart ut att de både kan arbeta bra tillsammans och njuta av varandra. När de träffar Vlad och John på Nosh & Chow ställs allt på sin spets. Kommer de att klara att övertala Vlad att göra vad de verkligen önskar och hur långt är Tatiana och Elle egentligen beredda att gå för att nå sina mål?

Sthlm by nite är en erotisk novellserie med tydliga spänningsinslag, en agenthistoria som kittlar på flera plan. Läs vilken del du vill för erotiken eller följ den spännande händelseutvecklingen genom hela serien. Här rör vi oss bland Stockholms mer luxuösa etablissemang och betraktar jetset-livet. Vad händer egentligen bakom lykta dörrar och i de privata sällskapen?
Detta är novell nummer 5 i serien.

Nina Parker rör sig obehindrat i de miljöerna, lyssnar på samtalen och lägger pussel. Kanske är det hon som sitter vid nästa bord?

Bakom pseudonymen Nina Parker döljer sig en bästsäljande författare med internationella framgångar och en särskild förkärlek för det sociala spelet och allt det för med sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »