Besökaren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (290.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Rebecka Gudner (del 2)
Inläsare
Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2019-05-21
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789176975602
Besökaren (ljudbok)

Besökaren Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-05-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det närmar sig midsommar i det idylliska villaområdet nära Skogssjön. Rebecka är djupt försjunken i sitt senaste uppdrag - att teckna ett bokomslag. Men mannen som smyger utanför hennes hus och lämnar makabra presenter i brevlådan gör att hon allt oftare känner sig iakttagen. Vem är besökaren som slår upp sitt läger i skogen?
Rebecka går upp i sitt arbete på ett gränslöst sätt, gradvis tappar hon kontrollen över skillnaden mellan fiktion och verklighet. Flickan med barnet som tränger sig in i hennes tillvaro, varifrån kommer hon?
När de vuxna barnen kommer hem till midsommar ställs Rebecka inför sina egna bortljugna sanningar: Vem är mannen i skogen, mamma?
Rebecka tvingas kämpa både för sin heder och för sin dotters liv när mörka familjehemligheter kommer upp till ytan.

Besökarenär den fristående fortsättningen påLifterskanoch en spännande psykologisk thriller om förbjudna känslor och slutligen också om en hämnd som hotar att förgöra allt och alla i sin väg.

CANNIE MÖLLER gjorde sin romandebut 1983 med ungdomsbokenKriget om källan. Sedan dess har det blivit ett tjugotal romaner, bland annat AugustnomineradeBalladen om Sandra EssochMed himlen som tak, för vilken Cannie belönades med Nils Holgersson-plaketten.Besökarenär den fristående uppföljaren tillLifterskansom utkom 2018.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cannie Möller