Besökaren (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Rebecka Gudner (del 2)
Inläsare
Delmar Callin Öhrvall
Utgivningsdatum
2019-05-21
Förlag
Swann Audio
Dimensioner
190 x 135 x 15 mm
Vikt
80 g
SAB
Hc
ISBN
9789176975619
Besökaren (mp3-skiva)

Besökaren

Mp3-skiva Svenska, 2019-05-21

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Det närmar sig midsommar i det idylliska villaområdet nära Skogssjön.

Rebecka är djupt försjunken i sitt senaste uppdrag att teckna ett bokomslag. Men mannen som smyger utanför hennes hus och lämnar makabra presenter i brevlådan gör att hon allt oftare känner sig iakttagen. Vem är besökaren som slår upp sitt läger i skogen?

Rebecka går upp i sitt arbete på ett gränslöst sätt, gradvis tappar hon kontrollen över skillnaden mellan fiktion och verklighet. Flickan med barnet som tränger sig in i hennes tillvaro, varifrån kommer hon?

När de vuxna barnen kommer hem till midsommar ställs Rebecka inför sina egna bortljugna sanningar: Vem är mannen i skogen, mamma? Rebecka tvingas kämpa både för sin heder och för sin dotters liv när mörka familjehemligheter kommer upp till ytan.

Besökaren är den fristående fortsättningen på Lifterskan och en spännande psykologisk thriller om förbjudna känslor och slutligen också om en hämnd som hotar att förgöra allt och alla i sin väg.

CANNIE MÖLLER gjorde sin romandebut 1983 med ungdomsboken Kriget om källan. Sedan dess har det blivit ett tjugotal romaner, bland annat Augustnominerade Balladen om Sandra Ess och Med himlen som tak, för vilken Cannie belönades med Nils Holgersson-plaketten. Besökaren är den fristående uppföljaren till Lifterskan som utkom 2018.

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 10 t. 21 min.
Uppläsare: Callin Öhrvall Delmar
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cannie Möller