Blott en dag (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (256.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kerstin Andersson
Utgivningsdatum
2018-09-21
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789176975947
Blott en dag (ljudbok)

Blott en dag Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2018-09-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Även de som står oss närmast kan bära på hemligheter. Vad händer om allt avslöjas en dag?

Nora växer upp i 1950-talets Stockholm. Eftersom hon är ensambarn och inte har några vänner tillbringar hon mycket tid med sin älskade pappa. När hon en dag blir överfallen på väg hem från skolan tystas det hela ner och hon misstänker att hennes pappa döljer något för henne. Vet han något mer om pojken som misshandlade henne än vad han berättat? Nora gör allt för att glömma det som varit, men det förflutna hinner ikapp.

När Noras vuxna dotter Sara många år senare börjar nysta i sin mammas liv går det upp för henne att inget varit som hon trott och att hennes mamma burit på hemligheter som påverkat henne själv mer än hon kunnat ana. Hon måste agera nu. Innan det är för sent.

Blott en dag är en gripande relationsroman om hur mörka familjehemligheter skapar splittringar som sträcker sig över generationer och om hur det förflutna kan få ödesdigra konsekvenser.

THERESE SLETTENGREN är uppväxt i Mälarhöjden och i Saltsjöbaden. Hon bor idag på Lidingö tillsammans med sin familj. Efter tio år som bolagsjurist tog passionen för skrivandet över och hon utbildade sig till journalist. Therese arbetar som frilansskribent och kommunikatör. Blott en dag är Therese Slettengrens debutroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Therese Slettengren

  • En förlorad vän

    Therese Slettengren

    Malin har inte sett sin barndomsvän Kattis sedan våren för tjugo år sedan då allt gick fel. En dag får hon se Kattis dödsannons i tidningen och hennes trygga liv vänds upp och ner. Malin släpper allt annat och bestämmer sig för att ta reda på vad ...

  • De likas lek

    Therese Slettengren

    En lättläst blandning mellan Gossip Girl och Big Little lies. På Östermalm. En ung flicka faller från en balkong. Var det verkligen en olycka eller är det någon som vill tysta henne? Liv och hennes dotter Stella har ärvt en stor lägenhet på Karlap...