Drömmar och dilemman (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (168.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
En framtida hemmafrus bekännelser (del 2)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2018-07-05
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789176976395
Drömmar och dilemman (ljudbok)

Drömmar och dilemman Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-07-05

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Man kommer långt med artighet, men ännu längre med problemlösning."

Charlie växer upp med sin mamma i en fallfärdig stuga strax utanför Luddinges finaste bostadsområde. Mamma erbjuder sina tjänster till karlar i utbyte mot pengar och Charlie drömmer om att gifta sig med drömprinsen och bli hemmafru på Gräddhyllan.

När andra delen av En framtida hemmafrus bekännelser tar vid är Häxan Lömsk död och begraven. Charlie har hittat Drömprinsen i Erik och allt borde vara frid och fröjd, men icke.

En kvinna uppenbarar sig som är otäckt lik Häxan Lömsk och vem är den där karlen som mamma sällskapar med? Någon hotar Charlies gravida väninna Eva-Stina med tvångssterilisering och så vill Erik presentera Charlie för sin adliga familj.

Efter sitt misslyckade försök att döda Majken har Charlie legat lågt med problemlösning, men när hoten blir för många och farliga tvingas hon kavla upp ärmarna.

Elin Eldestrand är tillbaka med andra delen i serien om Charlie - en bisarr skröna som inte ska tas på alltför stort allvar.

"Drömmar och dilemman är lika helgalen och burlesk som den första boken i serien. Den får dig att sitta och le stort åt olika varianter av så kallad problemlösning." - Just här - Just nu


Elin Eldestrand är född och uppväxt i Ludvika, men bor nu i Stockholm med man, barn och hundar. Hon har en fil.mag. i medie- och kommunikationsvetenskap och en fil.kand. i engelska. Elin skriver på heltid och förutom romaner säljer hon noveller till veckotidningar och frilansar på en lokaltidning.

2015 gav Elin ut sex e-noveller på Hoi Förlag. De handlar om hemmafrun Charlie och hennes bekännelser. 2016 romandebuterade hon med En framtida hemmafrus bekännelser, och uppföljaren, Drömmar och dilemman, släpptes i maj 2017. Samma år kom Om sanningen ska fram; en roman om vänskap, kärlek, passion och hemligheter i jultid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elin Eldestrand