Pengabrevet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (234.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sunne-serien
Inläsare
Mimmi Kandler
Utgivningsdatum
2019-09-21
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789176977491

Pengabrevet Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2019-09-21

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vinteridyllen går i kras på skidanläggningen i Sunne när Annelis farbror Ville hittas svårt misshandlad i skidliften. Ingen förstår vem som skulle vilja skada den gamle mannen. Polisen står som handfallen och när Ville dör på sjukhuset blir Anneli fast besluten att själv försöka ta reda på vem som är mördaren. Har Villes död något att göra med kuvertet fullstoppat med pengar som hon såg i hans stuga? Och vart leder nyckeln som hon får från hans advokat?

Samtidigt har Anneli haft en tuff period på skidanläggningen där hon jobbar. När vd:n oväntat slutar tar den trevlige och charmige Petter över. Men är han den person han utger sig för att vara?

Pengabrevetär en spännande och underhållande mys- och relationsdeckare som utspelar sig i de värmländska skogarna.

KARINA JOHANSSON föddes 1969 i värmländska Sunne, en plats hon fortfarande är trogen och gärna återkommer till i sina böcker. Hon jobbar som journalist på lokaltidningen Fryksdalsbygden. Sommaren 2006 tog livet en vändning för Karina - hon blev diagnosticerad med Addisons sjukdom. Skrivandet blev ett sätt att handskas med sorgen som kom av insikten om att hon inte skulle överleva utan mediciner. Förutom att skriva och måla är hon en hängiven skidåkare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karina Johansson