Bernhard ser dig (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (352.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Peter Melin
Utgivningsdatum
2019-10-21
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789176977613
Bernhard ser dig (ljudbok)

Bernhard ser dig Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2019-10-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Bernhard Bernhardson är en samvetsgrann byråsekreterare. Han anser sig besitta varken humor eller intelligens. Efter trettio år på den gigantiska myndigheten Stuk har han motvilligt funnit sig i att smälta in med möblemanget. Men en dag råkar Bernhard avslöja en nyhet som väcker stor uppståndelse. Han skickas direkt ut i det politiska rampljuset. Med sitt nya kändisskap och in?ytande stiger Bernhard som en raket - nu har han mer makt än han någonsin kunnat föreställa sig. Men vill han ha den och hur länge ska den hålla i sig?

Bernhard ser digär en knivskarp satir som driver med det likriktade partipolitiska landskapet och en framväxande övervakarstat. Den bisarra humorn och absurditeten är dominerande.

CLAS G JOHNSON föddes i Umeå och bor idag i Linköping. Efter studier på Journalisthögskolan och en examen i litteratur och språk har han arbetat som politisk redaktör, krönikör och kolumnist. Förutom över femtusen artiklar om politik och näringsliv har Clas skrivit fem romaner. De skönlitterära ambitionerna lades på hyllan under en lång tid för att sedan vakna till liv när tiden fanns där. Det resulterade i kärleksromanenSnapshot av evigheten(2017).Bernhard ser digär en politisk satir.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Clas G Johnson