Undertryck (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (428.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mattias Palm
Utgivningsdatum
2017-05-05
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789176979259
Undertryck (ljudbok)

Undertryck Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2017-05-05

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Adam Berg lever i spillrorna efter en dödsolycka som splittrade familjen, men när han träffar sömnforskaren Herman Wiesler förändras allt. Med hjälp av en experimentell drog dras han allt längre in i sökandet efter förlåtelse - och djupare ner i sig själv. Adams jakt sätter igång en serie oförklarliga händelser och förvandlas snart till en flykt från något mer än bara de mörka minnena som förföljer honom. Kommer han att överleva resan han har påbörjat?

Undertryck är den första delen i en trilogi som tar med läsaren på en suggestiv upptäcktsfärd ned i vår djupaste medvetandevärld - en plats som kanske borde lämnas ostörd. För allas skull.

Niklas Lindroth är uppvuxen i Västerås och bosatt i Stockholm sedan år 2000. Han har haft skrivandet som hantverk halva livet, jobbar som copywriter och driver eget företag i reklambranschen. Hans debut Undertryck är en spänningsroman som utmanar hur vi ser på det undermedvetna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Niklas Lindroth

  • Bortglömd

    Niklas Lindroth

    När ditt starkaste begär blir din mörkaste mardröm ... Adam är förändrad. Han överlevde experimenten som tog honom till den undermedvetna värld där våra innersta väsen lever sida vid sida, styrda av drifter och fasor. Nu är sinnet dunkelt och han ...