Snapshot av evigheten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (233.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Christoffer Svensson
Utgivningsdatum
2017-09-21
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789176979556
Snapshot av evigheten (ljudbok)

Snapshot av evigheten Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2017-09-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Thomas Corrinder, 26 år och nattklubbskung, träffar av en händelse på sin älskarinnas dotter, Maria, 16 år. Hon ska till Frankrike över sommaren och Thomas, fascinerad av den unga flickan, åker utan betänkande efter. De upplever en passionerad vecka i Paris, men deras historia håller inte för prövningar på hemmaplan. De skils åt och Thomas åker utomlands för att arbeta. Han kommer tillbaka först när pappan dör tio år senare. Maria är då gift med Thomas bror Edvard och de har två barn. Den gamla förälskelsen flammar upp igen - intensivare än någonsin.

Thomas och Marias kärlek är ett snapshot av evigheten, det stora mysteriet som står över själva tillvarons villkor, och som kan få ödesdigra konsekvenser.

Snapshot av evigheten är en tidlös och intensiv historia om förbjuden kärlek och om att brottas mot omvärldens normer och sitt eget förnuft.

Clas G Johnson föddes i Umeå och bor idag i Linköping. Efter studier på Journalisthögskolan och en examen i litteratur och språk har han arbetat som journalist, krönikör och kolumnist. Förutom över femtusen artiklar om politik och näringsliv har Clas skrivit tre romaner. De fortsatta författardrömmarna lades sedan på hyllan under en lång tid för att sedan vakna till liv när tiden fanns där. Det resulterade i kärleksromanen Snapshot av evigheten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Clas G Johnson