Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
212
Utgivningsdatum
2016-11-02
Upplaga
1
Förlag
BoD
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
210 x 150 x 10 mm
Vikt
300 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
Dokb
ISBN
9789176992944
Vem äger ansvaret : om att stärka sig själv och sina relationer till andra (häftad)

Vem äger ansvaret : om att stärka sig själv och sina relationer till andra

Om att stärka sig själv och sina relationer till andra människor

Häftad Svenska, 2016-11-02

Slutsåld

Boken Vem äger ansvaret beskriver en metod i att stärka min självkänsla, att komma fri från den inlärda offermentaliteten jag uppfostrats i och att ta aktiv kontroll över mitt eget liv. I boken kommer frågan om hur ofta jag tillåter andra människor att kontrollera eller bestämma över mitt mående genom kommentarer till mig, som till exempel: Varför går du så här mot mig? Du gör mig så ledsen! Det här är ditt fel! Så fortsätter det, med konflikter och en skadad självkänsla som följd.

Konflikter beror på missförstånd! Hur gör jag då för att förstå situationen bättre och må bättre? Vad kan jag göra annorlunda? Vilket är mitt ansvar i konflikter och situationer? Hur kan mitt bemötande av andra förbättra relationen till dem istället för att skapa konflikter? Dessa frågor och liknande besvaras i boken där det tydligt förklaras, steg för steg och med övningar till hjälp, hur jag tar mig igenom metoden. I det sista kapitlet finns extra idéer som kan förbättra mitt mående ytterligare.

Då många med panikångest inte nås av information om hur man kan bli fri från den så har även ett kapitel om panikångesthantering har lagts till i slutet av boken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »