Allegiant (Movie Tie-In Edition) (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Divergent (del 3)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2016-03-03
Förlag
Modernista
Översättare
Katarina Falk
ISBN
9789177012313

Allegiant (Movie Tie-In Edition) E-bok

E-bok,  Svenska, 2016-03-03
99
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finalen i Divergent-trilogin: Nu på bio och över 19 miljoner sålda exemplar världen över!

Tänk om hela din värld var en lögn. Tänk om ett enda avslöjande eller ett enda val förändrade allt. Tänk om kärlek och lojalitet fick dig att göra saker som du inte trodde var möjliga.
Det falangbaserade samhälle som Tris Prior en gång trodde på är splittrat av våld och maktkamper, ärrat av svek och förluster. Så när hon får chansen att utforska en värld bortom den hon hittills känt, är Tris redo. Kanske kan hon och Tobias bygga ett nytt och enklare liv tillsammans bortom stängslet, ett liv fritt från komplicerade lögner, hoptrasslade lojaliteter och plågsamma minnen.
Men Tris nya verklighet är ännu mer skrämmande än den hon lämnat bakom sig. Gamla sanningar förlorar snart sin mening, och nya omskakande insikter förändrar människorna hon älskar. Och än en gång måste Tris kämpa med att försöka förstå den mänskliga naturens komplexitet och sin egen samtidigt som hon ställs inför svåra val i fråga om mod, lojalitet, uppoffring och kärlek.

VERONICA ROTH föddes 1988 i en förort till Chicago. Medan hon studerade på Northwestern University började hon skriva på sin dystopiska science fiction-trilogi, varav de två första delarna, Divergent och Insurgent, snart blev enorma försäljningssuccéer. Våren 2014 hade filmversionen av Divergent, med bland annat Shailene Woodley och Kate Winslet i rollerna, premiär. Allegiant är den tredje och avslutande delen i trilogin, som hittills sålt i över 19 miljoner exemplar världen över.

Vald till »Årets ungdomsbok inom Fantasy & Science fiction« på Goodreads

Divergent-serien har hittills sålt i över 30 miljoner exemplar världen över!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Veronica Roth