Warcross (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
403
Utgivningsdatum
2018-04-26
Förlag
Modernista
Översättare
Katarina Falk
ISBN
9789177017813
Warcross (e-bok)

Warcross E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-04-26

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Första boken i Warcross-serien - av författaren till Legend-trilogin!

»En lysande cyberpunk-historia, full av romantik och kickar« Kirkus Reviews

»Spännande från första till sista sidan. Så bra! Betyg: 5 av 5.« Tusen sidor

Warcross är inte bara ett dataspel, det är ett sätt att leva. Åtminstone för de miljontals människor runtom i världen som loggar in på spelet varenda dag.

I ett desperat försök att få ihop lite pengar bestämmer sig den tonåriga hackertjejen Emika Chen för att försöka hacka sig in mitt under öppningsspelet på det internationella Warcrossmästerskapet ? en manöver som leder till att spelets skapare, den tillbakadragne miljonären Hideo Tanaka, vill anlita henne som insiderspion för att hitta en säkerhetsläcka.

Emika tackar ja till erbjudandet och befinner sig snart i en drömtillvaro i Tokyo ? ända tills hon gör en farlig upptäckt som hotar att slå sönder hela Warcross-imperiet?

MARIE LU [f. 1984] är en amerikansk författare vars böcker sålt i över 4 miljoner exemplar. Hon fick sitt stora internationella genombrott med den dystopiska Legend-trilogin, som såldes till 26 länder och följdes av den lika uppskattade serien Den unga eliten. Warcross ? den första boken av två om Warcross-imperiet ? gick rakt in på andraplatsen på New York Times bestsellerlista.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »