Vittne och misstänkt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (410.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Will Trent (del 5)
Inläsare
Christoffer Svensson
Utgivningsdatum
2021-01-29
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789177190813

Vittne och misstänkt Ljudbok

(31 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-01-29

Styckköp

89
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Thrillermästaren Karin Slaughter är tillbaka med ännu en efterlängtad Will Trent-deckare, med hisnande snabba vändningar ända fram till det överraskande slutet.

När Faith inte lyckas få tag på sin mamma Evelyn, som sitter barnvakt åt hennes lilla dotter, åker hon hem till henne och finner ytterdörren öppen. Ovanför handtaget syns spår av blod. I tvättstugan ligger en död man. I sovrummet pågår ett gisslandrama. Till Faiths stora lättnad hittas dottern gömd i ett uthus på gården, m hennes mamma Evelyn, som är pensionerad polis, är spårlöst försvunnen.

Gisslansituationen får en dödlig utgång och ingen kan svara på var Evelyn finns. Utom sig av oro tar Faith hjälp av sin polispartner Will Trent och läkaren Sara Linton för att hitta henne. Men hela situationen kompliceras av att Faith inte bara är ett vittne, hon är dessutom misstänkt.

Inom poliskåren döljer sig hemligheter som vissa är beredda att skydda med sina liv. Och Faith måste ifrågasätta allt hon trott på och konfrontera människor hon respekterat och sett upp till för att hitta sin mamma - innan det är försent.

***

Karin Slaughter är en av världens mest lästa och hyllade författare. Hennes böcker har givits ut i 120 länder och sålts i fler än 35 miljoner exemplar. Spänningsromanen Bilder av henne filmas just nu för Netflix och Grant County- och Will Trent-serierna är också under produktion för tv. Hon är född i Georgia och bor i Atlanta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vittne och misstänkt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bäst hittills
  -, 3 juni 2023

  En ren fröjd att få avverka hela serien i ett svep.

 2. För mycket våld
  Ann-Kristine (Helsingborg), 17 mars 2021

  Har nu lyssnat på sex eller sju av hennes böcker och tyvärr är det extrema våldet i varje bok som drar ner betyget. Varför detta hemska övervåld? Offren är vanligtvis collegeflickor som våldtas, torteras, skändas mm.
  Annars skriver hon mycket bra, språket och personerna gestaltas bra och inläsningen av Christoffer Svensson är en stor del av behållningen men varför inte variera innehållet och dåden som hon skriver om!?
  Här överträffar dikten i stor grad verkligheten - vilket samhälle h... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Karin Slaughter