Det falska vittnet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (439.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2021-09-30
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789177190998

Det falska vittnet Ljudbok

(22 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-09-30

Styckköp

159
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Han såg vad du gjorde. Han vet vem du är.

LEIGH COLLIER har jobbat hårt för det liv hon har. Ett eftertraktat jobb som försvarsadvokat, en skötsam dotter, till och med skilsmässan från exmannen var hyfsat civiliserad. Hennes liv är precis så välordnat som hon alltid önskat. Men bakom fasaden döljer sig en uppväxt som var allt annat än vanlig ...

När Leigh får i uppdrag att försvara en förmögen man som står anklagad för våldtäkt ser hon det först som ett steg i karriären. Men när hon möter honom inser hon att det inte är någon slump att hans fall hamnat på hennes bord. Hon känner igen honom, och han henne. Eller, rättare sagt, han känner till hennes historia och vet varför hon ägnat tjugo år åt att försöka glömma. Om Leigh inte får honom fälld kommer hon att förlora allt. Den enda som kan hjälpa henne är hennes lillasyster - den sista person hon vill blanda in.

Det förflutna och nuet drabbar samman i halsbrytande vändningar när Karin Slaughter - mästaren på psykologisk spänning - är tillbaka.

***
KARIN SLAUGHTER mest lästa och hyllade författare. Hennes böcker har givits ut i 120 länder och sålts i fler än 35 miljoner exemplar. Hon har skrivit 20 böcker, inklusive serierna om Grant County och Will Trent, samt Edgarnominerade De fördärvade och flera titlar som legat på Sunday Times topplista. Spänningsromanen Bilder av henne filmas just nu för Netflix och Grant County- och Will Trent-serierna är också under produktion för tv. Hon är född i Georgia och bor i Atlanta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det falska vittnet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Wow. Hon har gjort det igen!
    -, 14 augusti 2022

    Med en fängslande intrig och färgstarka karaktärer är det inte svårt att man blir berörd. För något som börjar så självklart och uppenbar spänningsroman, övergår det snabbt till en dominoeffekt av oväntade vändningar som får en att bara vilja läsa en sida till.

  2. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 20 oktober 2021

    Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Boken Det falska vittnet är den sjätte boken som jag har läst av den amerikanske författaren Karin Slaughter. Jag har tyckt mycket om dom fem tidigare böckerna, och jag tyckte även mycket om den här. Boken är helt fristående från hennes tidigare böcker. Det falska vittnet är väldigt otäck, mycket aktuell, spännande, välskriven, lättläst, och oförutsägbar. Jag kan absolut rekommendera boken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Karin Slaughter