Allt du inte vet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (292.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sofia Berntson
Utgivningsdatum
2022-02-03
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789177191162

Allt du inte vet Ljudbok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-02-03

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Juno trodde att hon visste allt om familjen Crouch. Men det var innan hon flyttade in hos dem och fortfarande såg Winnie och hennes man Nigel som det perfekta paret med den perfekta sonen och det perfekta förortslivet. När Juno en dag råkar höra ett fasansfullt samtal mellan Winnie och Nigel förstår hon att de har en mörk hemlighet.

Det visar sig att mycket döljer sig bakom familjens fina fasad och det är nu omöjligt för Juno att inte bli inblandad. Samtidigt har hon själv en hel del att stå till svars för och är knappast rätt person att döma andra ... För sent inser Juno att besluten hon fattar kommer få förödande konsekvenser för dem alla.

Tarryn Fisher, en mästare i spänningsgenren, har skrivit ännu en skruvad thriller där du snart inte vet vem som ljuger och vem som talar sanning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Allt du inte vet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 4 februari 2022

    Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - För ungefär ett år sedan så läste jag boken Fruarna skrivna av den amerikanska författaren Tarryn Fisher. Det är en psykologisk spänningsroman som jag tyckte var riktigt bra, och den fick en fyra i betyg av mig. Nu har jag läst hennes helt nya bok Allt du inte vet, som också är en psykologisk thriller, och som var minst lika bra, och till och med lite bättre, 4,5 i betyg från mig. Välskriven, lättläst, spännande, gripande, och absolut inte förutsägbar. Och jag kan varmt rekommendera den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tarryn Fisher