Hitta dem döda (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (509.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Roy Grace (del 16)
Inläsare
Peder Falk
Utgivningsdatum
2022-02-15
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789177191179

Hitta dem döda Ljudbok

(19 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-02-15

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tvära vändningar och nervkittlande rättegångsdramatik när krimialintendent Roy Grace är tillbaka

Efter att ha avslutat sin utstationering vid Londonpolisen får Roy Grace ett tips om en mäktig knarkhandlare som har sin bas i Brighton. Och redan första dagen tillbaka på sitt gamla jobb kallas han till vad som först verkar vara ett motivlöst mord. Men gradvis dras både utredningen och Grace in i den hänsynslöse knarkhandlarens sfär. Och när han ställs inför rätta visar han sig vara en man som bokstavligen är beredd gå över lik, så länge han går fri.

I juryn sitter den unga kvinnan Meg Magellan, vars liv just slagits i spillror. Megs dotter är i händerna på en okänd gärningsman och reglerna för att någonsin få återse henne är enkla. I slutet av rättegången måste hon se till att juryn säger två ord: inte skyldig.

***
PETER JAMES är en brittisk författare och filmproducent med bas i London och Brighton. Han har röstats fram som den bästa deckarförfattaren genom tiderna av bokhandelskedjan WH Smith och belönades 2016 med en Diamond Dagger av Crime Writers Association. Hitta dem döda är den sextonde boken i hans hyllade serie om kriminalintendent Roy Grace, som även filmatiserats med John Simms i huvudrollen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hitta dem döda. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Sämsta Graceboken hittills
    - (Uppsala), 14 maj 2022

    Väldigt lite Roy Grace och väldigt mycket rättegång. Tror inte ljudboksformatet hjälpte upp det heller.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Peter James