Natten. Sömnen. Döden. Och stjärnorna. (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (901.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mimmi Kandler
Utgivningsdatum
2022-04-01
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789177191186

Natten. Sömnen. Döden. Och stjärnorna. Ljudbok

(15 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-04-01

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Whitey McClaren är före detta borgmästare och en respekterad man i samhället där han bor. När han en dag stannar bilen för att hindra två poliser som brutalt misshandlar en man, slutar det med att han själv blir angripen. Den korta tid som återstår av hans liv tillbringar han på sjukhus, omgiven av sin hustru Jessalyn och de fem vuxna barnen.

I Natten. Sömnen. Döden. Och stjärnorna. berättar Joyce Carol Oates historien om hur en familj prövas i svallvågorna av en tragedi, hur banden mellan familjemedlemmarna påverkas och hur var och en reagerar på sitt eget vis - mer eller mindre oväntat. Det här är en storslagen roman av en av vår tids största författare: en levande, inträngande och naken skildring av ras- och klassfrågor i dagens USA, om psykologiskt trauma, sorg, och att till slut gå vidare och bli hel igen.

Joyce Carol Oates senaste stora roman, Mitt liv som råtta, blev en succé och nominerad till Årets Bok. Natten. Sömnen. Döden. Och stjärnorna. har jämförts med hyllade Det var vi som var Mulvaneys.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Natten. Sömnen. Döden. Och stjärnorna.. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Njutning
    -, 27 maj 2023

    Ren och skär njutning i 30 timmars lyssning! Joyce Carol Oates har skrivit ännu ett mästerverk. Man blir aldrig besviken på hennes böcker men denna bok är verkligen underbar.

  2. Bästa romanen!
    -, 10 augusti 2022

    Helt fantastisk!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Joyce Carol Oates