Tolv och den frusna skogen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (265.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Eldfödd (del 1)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Disa Östrand
Utgivningsdatum
2022-03-08
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789177191230

Tolv och den frusna skogen Ljudbok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-03-08

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ember är ett rike fullt av monster, och Tolv har svurit en ed och gett upp allt för att lära sig kämpa mot dem. Det är i alla fall vad hon säger. I själva verket vill hon bara hämnas på de som tog hennes familj ifrån henne.

När borgen där hon bor blir anfallen och en flicka rövas bort kan Tolv inte låta bli att ingripa. Hon lämnar borgen och ger sig av på en livsfarlig resa där hennes förflutna och hennes öde flätas samman med hela Embers framtid.

TOLV OCH DEN FRUSNA SKOGEN är första delen i den nya serien ELDFÖDD.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tolv och den frusna skogen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jätte bra bok eller ljudbok!
    Pekka, 20 juni 2022

    Bästa boken ever, är väldigt spännande och mystisk. Den passar för barn som är mellan 9 år och kanske 15 år, såklart man kan läsa den om man är äldre men jsg tror den passar till den åldern. Jag är själv 11 år och jsg tycker att den är superbra. Jag har den som bok och även om den är tjock har jsg läst om den 3 gånger, det är ungefär 53 kapitel i och dem är medellånga. Jag hoppas att alla andra också tycker att den är lika bra som jag tycker att den är! Millie 11 år från Kungsbacka!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Aisling Fowler